Klantenservice

 

Hieronder vind je de praktische informatie, rondom je bestelling. Mocht je vraag er niet tussen staan, mail dan naar: info@ikdroomje.nl

 

Levertijd

De producten worden bij ons binnen 1-2 werkdagen verzonden, in principe wordt het de dag na de aanlevering door PostNL bezorgd. Let op door drukte bij PostNL kan dit soms iets langer duren. 

 

Verzendkosten

Binnen Nederland hanteren wij drie verschillende tarieven, afhankelijk van het bestelde product. Voor België geldt een afwijkend tarief.

  • Kaart = €1.10
  • Brievenbuspakket met track en trace = €3.95
  • Pakket = €6.95
  • Verzending België = €7,75

Gratis verzending vanaf €75

 

Retourneren

Je heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ik droom je V.O.F. geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@ikdroomje.nl, vermeld hierbij je ordernummer. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor een vervangend product.

 

Betaalmethodes

De betalingen kunnen via IDEAL worden voldaan. 

 

Contact

Ik droom je V.O.F. 

Mail: Info@ikdroomje.nl

KVK: 81870590

BTW: NL862251825B01

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Mocht dit zo zijn, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail naar info@ikdroomje.nl. We zoeken dan samen naar de meest passende oplossing.